22 Ocak 2008 Salı

Oldu mu Cithiz

Divx meraklıları bilirler.Warez-bb'nin Türkiyedeki adı Cithizdir.Bir nevi divx-arşividir cithiz.Üstelik o arşivi çalıp çırparak değil kendileri upload ederek-didinerek yapmışlardır...Üstelik burnu havada moderatörleride yoktur.Size her zaman yardımcı olmaya çalışıp "rep" peşinde koşmazlar. Orada aradığınız her yabancı diziyi-altyazısını-özel bölümünü,filmi,oyunu,müziği,hatta Türk dizilerini bulabilirsiniz...

Daha doğrusu bulabilirdiniz.Yaklaşık 2 haftaya kadar.Şu anda ise girdiğimizde "Son-The End.." yazısı ile bizi karşılamakta bu güzide forum.Öğrendiğim kadarı ile Colombia Pictures,Werner Bross gibi markalar tarafından bile aleyhlerine dava açılmış.Civan abi Türkiye'ye girdiği taktirde tutuklanacakmış.İşte bu yüzden "Son-the end" oldu bu efsane.Zaten dağılmalar başlamıştı son zamanlarda…Önce Mona Rıza-Asdfg ikilisi ayrıldı..Arkasından da İnsider-SamJam-4815162342 gibi isimler koptu.Yinede cithiz bir numaralı divx sitesi idi.Böyle bir bitiş görmek bizi gerçekten de üzdü.Keşke sunucu bulunamasaydı da bu "Son-The End.." yazısını görmeseydik.Oldu mu be Cithiz? Nerden dizi takip edeceğim ben şimdi?

NOT:Asdfg(Dare me) ile Mona Rıza'nın açtığı
www.3yuz33.net Cithizin yerini dolduramasa da güzel bir çalışma var.Gerçi O da birkaç gündür düzenli açılmıyor ama devam edeceklerine dair haber aldım.